Shoppa Adidas NMD

Shoppa Adidas NMD Shoppa Adidas NMD

adidas Originals tar redan tillbaka 8 färgvägar av sin ständigt populära Shoppa Adidas NMD serie senare i veckan, men om du letar efter något lite mer klassiskt, så har vi goda nyheter för dig. Adidas NMD City Sock "Gum Pack", ett populärt erbjudande från förra året, släpps igen hos utvalda europeiska återförsäljare den 27 april. Det betyder inte nödvändigtvis att vi kommer att se både de vita och svarta NMD City Sock -paren anlända till staten igen, men vi hoppas att detta faktiskt händer.

Obrázek

Vi har sett otaliga Adidas NMD Rea Online -uppdateringar under de senaste veckorna, men den kanske mest eftertraktade duon kommer att vara från Vancouver egna vingar+horn, en herrklädselikett känd för sin uppmärksamhet på detaljer och starka, enkla häftklammer. Så du kan bara förvänta dig att vingarna+hornen adidas NMD R2 är av liknande kaliber, och du kommer inte bli besviken när dessa två nya släpps den 27 april hos utvalda återförsäljare. vingar+horn 'adidas NMD R2 börjar med en ny Primeknit -variant med unika perforeringar med uppdaterade vävda vristfalsor i en monokromatisk ljusgrå. En läderklack i premiumklädsel ger erbjudandet en lyxig finish. Det finns också en läderversion i en överraskande twist med en mörkgrå nyans, unika baseball-sömmar i hela och en Boost-mellansula i full längd.

Även om dagarna med varmt väder och dagliga resor till glassstället sakta går mot sitt slut, försöker Three Stripes fortfarande hålla fast vid kärnan i sommarsäsongen med avslöjandet av deras nyaste Adidas NMD Rea Online. Även om basen består av en vit premiumstickad övre som sitter ovanpå den traditionella Boost-mellansulan, låter denna lågprofilerade silhuett sina färgade accenter prata det mesta. Med en patriotisk färgpalett har dessa NMD: s nyanser av röda och blåa accenter på ränderna, hälen och tungan, förutom att dess gradient accenter anländer på mellansula -blocken som liknar den för den ikoniska Firecracker -frusen popsicle.

Shoe Palaces beundransvärda körning i detaljhandelsspelet går tillbaka över ett kvartssekel när det familjeägda företaget öppnade sin första plats i Bay Area 1993. Adidas NMD Träningsskor Faktum är att 2018 markerade den stora milstolpen på 25-årsdagen med en ström av samarbeten med varje skor märke på marknaden - och de fortsätter sina ansträngningar med ett specialprojekt med adidas Originals.

Medan Dam/Herr Adidas NMD har kommit långt sedan starten 2015, är modellen nu ganska långt ifrån att vara på den popularitetsnivå den hade uppnått under sin bästa tid. De tre ränderna kan dock vara på uppdrag att inleda en comeback -era för silhuetten genom att ta tillbaka OG svartvita adidas NMD R1. Den ikoniska röda och blå mellansulans pluggparning av OG -stilarna kommer också att appliceras på en "Gray Four" NMD R1, som kommer att släppas samma dag.

www.skorway.com

80 Lượt xem