Kopen Nike Air Max 98

Kopen Nike Air Max 98 Kopen Nike Air Max 98

Nike's Air Max 98 blijft arriveren in een overvloed aan nieuwe kleurstellingen, waarvan de laatste een schoon "antraciet" is. Kopen Nike Air Max 98 Deze monochromatische grijze en zwarte versie van het klassieke silhouet heeft een bovenwerk van zwart mesh met een mediumgrijze suède overlay die wordt afgedekt door de beruchte reflecterende streep van de 98. Een donkergrijs spatbord heeft krokodillen in reliëf, net als de bovenste oogjes. De look van het bovenwerk wordt gecompleteerd door verdere grijze suède details op de toebox en tong, en de schoen is afgerond met een witte tussenzool, grijze Air Max unit en grijze buitenzool.

[صورة مرفقة: 4-air-max-98-south-beach-grau-blau-grun-...-54558.jpg]

Vorige maand brachten we je officiële afbeeldingen van een Nike Air Max 98 Verkoop selectie gekleed in fractale patronen en genaamd "AOP" - all-over print. Nu heeft de Swoosh nog een AOP-iteratie die dezelfde zwart-witte fractal-afdruk op zijn tongeenheid gebruikt. Rondom die look zijn er meerdere tinten Tiger Camo door het hele bovenwerk, beginnend met Medium Olive recht boven de tussenzool, vervolgens overgaand in licht kaki, en vervolgens af te maken met een donkerder kaki en bruin recht onder de bovengenoemde tong. Team Orange en gele tinten zijn toegevoegd aan de Swoosh en Air branding van deze selectie voor een lichte kleur.

De viering van de Nike Air Max 98 te Koop gaat door en nu wordt het silhouet binnenkort uitgebracht in een "Solar Red" colorway voor de dames. Gekleed in een wit, Solar Red, Dust en Reflect Silver kleurenschema. De retro hardloper heeft een bovenwerk van wit en zwart, geaccentueerd met levendige Solar Red-accenten. Het ontwerp wordt afgemaakt met een reflecterende zilveren rand, een Air Max-eenheid over de volledige lengte in rode en zwarte rubberen buitenzool.

Nike voegt nog een dames exclusief toe aan hun gevierde Nike Air Max 98 Schoenen silhouet dat gekleed is in een "Triple Rose" kleurtint. Deze Nike Air Max 98 combineert een mix van Barley Rose, Elemental Rose en Particle Rose tinten over het hele bovenwerk. Een schone witte tussenzool, roze Air Max-eenheid en zwarte rubberen buitenzool maken het ontwerp compleet.

Na een "Triple White" release in februari, is Nike terug met een nieuwe witte versie van de Nike Air Max 98 Heren/Dames. Deze release heeft een schoon geheel wit bovenwerk gecombineerd met reflecterende zilveren accenten. Een stevige witte rubberen tussenzool, zwarte rubberen buitenzool en 3M reflecterende afwerking maken het ontwerp compleet.

http://www.schoenenjog.com

151 Lượt xem