Goedkope Nike KD

Goedkope Nike KD Goedkope Nike KD

Nu de play-offs van de NBA in volle gang zijn, willen Kevin Durant en zijn Golden State Warriors de Larry O'Brien-trofee verdedigen, en Durant ging naar de rechtbank voor Game 1 van de Clippers op zaterdag in een speciale PE-make-up van de Koop Nike KD Toen de Slim Reaper opgroeide in de jaren '90, werd hij sterk geïnspireerd door speelfilms met basketbalthema, namelijk Above The Rim en White Man Can't Jump. Beide films geven een detail aan deze zwarte, witte en roze PE, aangezien het lettertype dat wordt gebruikt voor de vetgedrukte tekst van de hiel is ontleend aan het logo van Above The Rim, en het kleurenpalet rechtstreeks is overgenomen van de vervaagde fietsmuts die Wesley droeg. De wijze krakende hoepels van Snipes Sidney Deane in White Men Can't Jump.De kenmerkende Nike KD Online Winkel schoen van Kevin Durant is klaar voor een debuut zodra deze energieke '90s Kid'-vibe op 1 april wordt uitgebracht op Nike SNKRS en geselecteerde retailers. Met een niet-zware mix boven een grijze basis, spreekt deze kleurvariant van de lancering tot de kinderjaren van Durant in de jaren negentig door de verschillende thema's en kleuren aan te raken die dat decennium zo gedenkwaardig maakten. Deze debuutcolourway van de KD 12 zal ook te zien zijn op Kevins voeten terwijl de Golden State Warriors het opnemen tegen de OKC Thunder.

Het is duidelijk dat we steeds dichter bij de officiële onthulling van de Goedkope Nike KD komen, want Kevin Durant zelf onthulde een eerste blik op een wilde opkomende colorway van zijn twaalfde signature schoen. De energieke vibes suggereren dat dit mogelijk zou kunnen zijn door de debuut "pre-heat" release van het KD12-model, terwijl de wit / zwarte colorway die eerder deze week werd onthuld voorlopig ergens in april zal afnemen. Deze aankomende release maakt gebruik van een volt, grijze en karmozijnrode basis, met Nerf-achtige markeringen op de hielkap, gespikkelde tussenzolen en het transparante bovenwerk dat een groot aantal lagen onthult, evenals een vrij zwevende Flyknit-schaal.

Ze zijn de laatste tijd ook bekend geworden om hun wilde en kleurrijke make-up, en het is veilig om te zeggen dat de Nike KD Schoenen misschien wel de brutaalste tot nu toe is. Met een krachtige overvloed aan pittige neon- en koele blauwe tinten, hebben deze Nike-schoenen ook prints van palmbladeren / stippen en verfspatten. Een speciaal EYBL-logo siert vervolgens de hiel en een perzikkleurige sinaasappel verschijnt op de semi-doorschijnende buitenzool. Hun prestaties zijn net zo krachtig als hun gehemelte, dankzij flexibele Flywire ingebed in het bovenwerk voor ondersteuning, een zachte Flyknit-tong voor comfort en een strobelloze tussenzool uitgerust met een Zoom Air-unit over de hele voet voor de ultra-responsieve demping. die hoopers verlangen.

Hoewel Kevin Durant de eerste twee wedstrijden van de NBA Finals heeft gemist vanwege een kuitblessure, rolt zijn kenmerkende sneakerlijn ongehinderd voort, aangezien de Nike KD 12 zal verschijnen in een "Wolf Grey" colorway. Nike KD Heren/Dames Een kleurenpalet dat elke oude fan van de kenmerkende Nike-schoenen van Durantula zeker bekend zal zijn, deze 'Wolf Grey'-make-up zorgt voor een diepgaande uitstraling van gladheid. Het bereikt deze snelle look door het bovendeel uit te rusten met een wit synthetisch materiaal en zilver, grijs en zwart te gebruiken voor accenten op de Flyknit-tong, de gestippelde Swooshes en de zichtbare multi-directionele Flywire die zich direct onder de buitenste laag van het bovendeel bevindt.

www.sprafstandsloper.com

35 Lượt xem