Nike Air Force 1 High Lägsta Priset

Nike Air Force 1 High Lägsta Priset Nike Air Force 1 High Lägsta Priset

Kontrastsöm har varit ett av Nikes bäst använda verktyg, ett sätt att diversifiera deras vanliga, trötta Triple White-färger med liten ansträngning. Och här, för kvinnor, är utförandet att klä upp en Shoppa Nike Air Force 1 High, något relativt nytt bredvid den senaste uppsättningen lågtoppar. Vitt läderöverdrag framifrån och bak med "Laser Orange" gängat längs varje kant. Den här tvåtonade, kretsmaskiga estetiken sträcker sig också upp mot kragen och färgar broderade swooshes, remdetaljer, foder och Nike Air-märkning.Nike Air Force 1 High Rea Online är ett år bort från 40-årsjubileet, och för att bygga fart för milstolpen levererar det imponerande alternativ under 2021. Det senaste kommer som ett damexklusivt par klädd i en “Vit / Orange / Orange pärla” färgväg. Som med några av modellens mest ikoniska sminkar, gör en "vit" slät läderbas scenen för mer färgstarka detaljer.

Liksom de som föregår den, värdesätter designen subtilitet. Nike Air Force 1 High Lägsta Priset Endast färgvägen i sig kunde betraktas som öppen eftersom den speglar lagets egna tröjor. Kungsblå duk markerar ovanpå tån, ögonblick, swoosh och rem, medan vita linjer under i ett mjukare läder. Bakom accenterar hälen ytterligare med kalligrafisk text vars stil inte är alltför annorlunda än Dodgers flaggor.

Nike's "EMB" -paket är något av en hyllning till Los Angeles - eller mer specifikt en firande av de lag som har kallat lokalområdet sitt hem. Nike Air Force 1 High Träningsskor Och här, efter nickar till kungarna (eller möjligen sedan borta Raiders) och Lakers, använder varumärket Air Force 1 High för att paradera Dodgers-färgerna. Precis som de innan, värdesätter designen subtilitet.

Efter ett litet tryck från ALYX är Dam/Herr Nike Air Force 1 High tillbaka i rampljuset och släpper inte bara i sina spännsmyckade kollaboratorier utan också några monokromatiska inline-färger. Avtäckt idag kommer silhuettens kommande två som en uppsättning, båda omvända av den andras plan. Tumbled läderrock i nästan helt svart på en, kontrasterad av träffar av ljusvitt vid swoosh, bakre flik, rem och foder. Paret motsatt följer exakt samma blockering men växlar upp nyanser och markerar var och en av de ovan nämnda detaljerna i den mörkare neutrala.

www.bdzsneakers.com